Foredrag

Jeg har i øjeblikket nedenstående foredrag, jeg kan tilbyde i forskellige udgaver afhængig af målgruppen og de konkrete ønsker og behov. Alle foredrag er velprøvede, udvikles løbende og tilpasses til den konkrete anledning. Kontakt mig for en helt uforpligtende dialog om mulighederne.

Tech-trends og digital innovation: Her er de nye muligheder

Med dette oplæg får publikum et indblik i række af de vigtigste tech-trends: Eksempelvis virtual og augmented reality, 5G, internet of things og kunstig intelligens. Du får samtidig en introduktion til, hvad en digital transformation indebærer og konkrete anbefalinger til, hvordan man kan arbejde med digital innovation. Foredraget giver på en underholdende måde publikum en forståelse af, hvordan digitalisering påvirker vores arbejde og dagligdag. Foredraget skræddersyes til den specifikke virksomhed, organisation eller branche.

Klar kommunikation i den digitale jungle

I dette foredrag giver jeg et bud på, hvordan din virksomheds eller organisations kommunikation kan gentænkes til den digitale tidsalder. Vi kommer omkring en række forskellige kanaler og platforme, du kan udnytte til at styrke din kommunikation og til at udbrede dit budskab – heriblandt podcast, video, artikler, blogs, billeder, grafik og sociale medier. Foredraget bygges naturligvis op, så det matcher målgruppens konkrete behov.

Streaming for begyndere

Oplægget er et minikursus for alle dem, der har hørt en masse om de nye muligheder med at streame indhold – men endnu ikke rigtig er kommet med på vognen. Publikum får et indblik de nye muligheder, der er opstået med streamingtjenester som Netflix, Viaplay og HBO. Jeg giver et indblik i de konkrete muligheder, der findes på markedet: Hvad indeholder løsningerne, og hvordan kommer man i gang med at streame indhold til fjernsynet, computeren, tablet-pc’en osv. Jeg forklarer også om priserne og har en række eksempler på, hvordan denne type indhold adskiller sig fra traditionelt fjernsyn med tv-pakker via eksempelvis antenneforening/kabel-tv.

Book en moderator

Jeg er uddannet journalist og har mange års erfaring med at være moderator på forskellige typer af arrangementer (har været ordstyrer på 100+ events). Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du søger en moderator, der kan sætte scenen, skabe en god stemning på dagen, facilitere og styre paneldebatter, sikre at publikum bliver inddraget og overholde tidsplanen, så dagen bliver en succes.