Foredrag og moderator

Jeg har i øjeblikket nedenstående foredrag, jeg kan tilbyde i forskellige udgaver afhængig af målgruppen og de konkrete ønsker og behov. Alle foredrag er velprøvede, udvikles løbende og tilpasses til den konkrete anledning. Kontakt mig for en helt uforpligtende dialog om mulighederne.

Book en moderator

Jeg er uddannet journalist og har mange års erfaring med at være moderator på forskellige typer af arrangementer (har været ordstyrer på 250+ events). Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du søger en moderator, der kan sætte scenen, skabe en god stemning på dagen, facilitere og styre paneldebatter, sikre at publikum bliver inddraget og overholde tidsplanen, så dagen bliver en succes.

Digitale teknologier og tendenser: Forandringer, konsekvenser og perspektiver

Med dette oplæg får publikum et indblik i række af de vigtigste tech-trends: Eksempelvis kunstig intelligens, virtual og augmented reality, 5G, internet of things og big data. Du får samtidig konkrete anbefalinger til, hvordan man kan arbejde med digital innovation. Foredraget giver på en underholdende måde publikum en forståelse af, hvordan digitalisering påvirker vores arbejde og dagligdag og et indblik i nogle af de muligheder og udfordringer, digitaliseringen indebærer. Foredraget skræddersyes til den specifikke virksomhed, organisation eller branche.

Brænd igennem med dit budskab – sådan får du succes som formidler

Mange er nervøse for at tale foran andre, og nogle mennesker lider af decideret taleangst. Andre igen overvurderer deres egne formidlingsevner. Uanset hvordan du selv har det med at holde oplæg, har din faglige formidling afgørende betydning for dit arbejdsliv. Foredraget giver publikum et indblik i, hvad det vil sige at fortælle en god historie, hvordan man får målgruppen til at spidse ører og konkrete anbefalinger til, hvordan et oplæg kan struktureres, så man får succes som formidler.

Klar kommunikation i den digitale jungle

I dette foredrag giver jeg et bud på, hvordan din virksomheds eller organisations kommunikation kan gentænkes til den digitale tidsalder. Vi begynder med at identificere virksomhedens kernebudskaber og kernefortælling. Derefter kommer vi omkring en række forskellige kanaler og platforme, du kan udnytte til at styrke din kommunikation og til at udbrede virksomhedens budskaber – heriblandt podcast, video, artikler, blogs, billeder, grafik, sociale medier og naturligvis presse. Vi idéudvikler i fællesskab konkrete tiltag og formater, der kan styrke og understøtte virksomhedens branding og kommunikation. Foredraget bygges naturligvis op, så det matcher målgruppens konkrete behov.