Profil

Kim Stensdal

  • Chef for kommunikation og viden i Dansk IT. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet.
  • Ansættelser hos bl.a. Computerworld, SKAT, DR og nu Dansk IT.
  • Kompetencer: Kommunikation, ledelse, journalistik, politik, presse, moderator, foredrag, viden om tech, digital innovation, digitalisering.
  • Har i en årrække formidlet viden om tech og digitalisering. 5.000+ artikler, podcasts og videoer. Moderator og foredragsholder på 300+ events.

Arbejde

Chef for kommunikation og viden, Dansk IT
Marts 2018 –
Jeg har ansvaret for kommunikationsstrategien og er sammen med et stærkt team med til at sikre eksekveringen – bl.a. i form af podcasts, artikler, nyhedsbreve, analyser, publikationer, presse, video, webstreaming og webudvikling. Derudover har jeg et tæt samarbejde med fagråd og udvalg i Dansk IT om udvikling af både it-politiske og it-faglige indsatser. Jeg holder foredrag om digitalisering og er ofte moderator på diverse events og debatter.

Teknologiredaktør, Computerworld
November 2007 – februar 2018
Teknologiredaktør på Computerworld og en del af den redaktionelle ledelse. Arbejdede med nyheder, baggrundsartikler og analyser. Desuden jævnligt jourhavende på computerworld.dk, ansvarlig for blogs og ordstyrer på diverse it-konferencer. Skrev 4500+ artikler om it og digitalisering og var ordstyrer på en lang række konferencer og events.

Netværksleder, F5
2015
Leder af erfagruppen IT Management – New Paradigm hos F5. Med til at starte netværket op. Fokus på nye udfordringer for it-organisationer og skiftet fra et rent driftsorienteret perspektiv til et mere strategisk ledelsesperspektiv.

Journalist, Computerworld
Marts 2006 – oktober 2007
Teleindustrien som fast stofområde. Vært og tilrettelægger på Computerweek, en ugentligt podcast om it, blogger på Podbloggen og video-tilrettelægger.

Journalist og kommunikationsrådgiver, SKAT
Juli 2005 – februar 2006
Artikler til personalebladet og intranettet, der begge henvendte sig til de 10.000 ansatte i organisationen. Desuden pressehåndtering og kommunikationsrådgivning.

Freelancejournalist, DR
Vinter/forår 2005
Leverede blandt andet radioindslag til Harddisken på P1.

Hovedopgave, Syddansk Universitet
Oktober 2004 – januar 2005
Producerede en række radioindslag til DR Nordjylland og en række artikler til JydskeVestkysten.

Journalistpraktikant, DR
August 2003 – august 2004
Praktikant ved DR Nordjylland. Producerede blandt andet nyheder, længere fladeindslag, sportsindslag, DRfor (et 25 minutters baggrundsmagasin), direkte radio med sendevogn og indslag til Harddisken på P1.

Redaktionsassistent, Fyens Stiftstidende
2002 – 2003
Skrev noter om kommende koncerter, udstillinger og andre kulturelle begivenheder.

Uddannelse

Journalistik, Syddansk Universitet
2001 – 2005
Studerende ved Institut for Journalistik på Syddansk Universitet i Odense.

Student, Faaborg Gymnasium
1997 – 2000
Sproglig student med engelsk og samfundsfag som højniveau.